Tre tips til at undgå vinterdepressionen

Vinteren og den kolde tid nærmer sig med hastige skridt. Det bliver mørkere, og dagene bliver kortere. Det bliver lidt sværere at komme ud af sengen om morgenen, og dynen har måske fået et lidt bedre tag om dig. Det dejlige overskud, du synes, du har fået sommeren over, er så godt som forsvundet. Kan du nikke genkendende til noget af dette? Så gælder det om at være ekstra opmærksom på dig selv i de kolde måneder.

Mange bliver i de kolde måneder ramt af en vinterdepression i større eller mindre grad. Her får du tre tips, der kan gøre den kolde tid, vi går i møde, en smule sjovere, så du undgår den velkendte vinterdepression og kommer helskindet igennem vinteren.

 

Tag på ferie:

Riv en uge eller to ud af kalenderen og tag sydpå! Vinterens kulde niver i skindet, og vi går rundt og fryser hele tiden. Overskuddet falder i takt med temperaturen, så derfor kan det være en god ide at få tanket lidt op på overskudskontoen i et land, hvor temperaturen overstiger de danske kuldegrader. Der er mange muligheder: Thailand, Marokko, Spanien, Tyrkiet eller et helt femte sted. Nyd varmen og slap af, og så vil du opleve et nyt skud energi, der vil gøre det nemmere for dig at erobre den danske vinter, når du igen lander i Danmark. Hvis du er solgt på ideen om en rejse til varmere himmelstrøg, kan du finde din næste vinterrejse her: www.profil-rejser.dk

 

Shop fra sofaen:

Skru op for varmen, tænd stearinlysene og smæk benene op. Vinterens kulde kræver en ny garderobe. Det er slut med shorts og t-shirts – nu kalder vinterjakker, striktrøjer og vanter. Men orker du ikke at tage på shopping i den bidende kulde? Kombinér hjemmehyggen med lidt shopping og shop din nye garderobe online. Med lidt selvforkælelse og nyt varmt tøj kommer du langt i kampen mod vinterdepressionen. Find på www.teeshoppen.dk din nye vintergarderobe og byd vinteren velkommen i lækkert, nyt tøj.

 

Gå en tur i skoven

Pas på med ikke at lukke dig fuldstændig inde, når vinteren og kulden rammer Danmark. På med vanter, hat og halstørklæde. Gå en tur ud i det blå og få noget luft til hjernen. Lidt luft til hjernen kan for mange skabe overskud i hverdagen, det gælder kun om at tage sig tiden til det. Så tag afsted. Find en skov og gå en tur. Se hvordan naturen ændrer sig – for vinteren er ikke kun lig med kulde og mørke, den er også lig med smuk natur og friske røde kinder, og det har jo også sin charme.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *