Thailand: Golf, ferie og rejse i én samlet pakke

Hvem siger at golf, ferie og rejse ikke kan forenes til én samlet pakke? De seneste år er golfrejsernes popularitet i Thailand voksent med hastig fart. Herhjemme kræver golfsporten nøje planlægning vejret, da sporten meget alment kendt foregår udendørs, men med det danske omskiftelige vejr, kan en regelmæssig golftræning komme til kort, når først vejret begynder at slå om fra sommer til vinter. Vælger man en golfferie herhjemme i Danmark, kan feriehumøret hurtigt komme til kort, hvis sommerens vejr skifter til regn og blæst.

Netop på grund af det danske, omskiftelige vejr er det blevet mere og mere almindeligt at holde ferie i Thailand, hvor temperaturerne er en del højere og hvor solen skinner lidt mere. Thailandske ferier koster som regel ikke mere end en anden ferie i Europa; forskellen er dog, at man kommer længere væk hjemmefra. Om dette er en fordel eller ulempe er op til den enkelte at afgøre. Men for golfspillere er foreningen af golf, afslappet ferie og rejse en drøm, der kan realiseres i Thailand, fordi vejret netop er stabilt og fordi prisen er i bund, hvilket både er en fordel set fra golf-, ferie- og rejseaspektet.

Golfrejsen kan byde på lidt af hvert

En golfrejse til Thailand kan byde på lidt af hvert. Vælger du en golfrejse til Thailand er du garanteret rige muligheder for at træne dit golf, holde en fortrinlig ferie og samtidigt udvide din kulturelle horisont. Golfen er så at sige østen og vestens smeltedigel: Golfens traditionsbundne former klæder den thailandske kulturs traditionsbundne normer godt. Som golfspiller vil du uden tvivl på en golfrejse til Thailand føle dig i et godt selskab på det eksotiske golfbaner, hvis kvalitet er i verdensklasse.

Du kan ikke blot være sikret godt selskab med en thailandsk caddie, men i Thailand tilbydes også særtræning i teknikker, der kan forbedre dit spil. Den verdensberømte golfspiller, Tiger Woods, er sågar halv thaier, så der må være noget om snakken, når det hedder sig, at thaierne ikke kun er et gæstfrit folk, men også selv mestrer golfens kunst. Trænger du ikke kun til at træne dit golf i varme, lækre omgivelser, men trænger du også til at forny dit spil, anbefales en golfrejse til et af Thailands mange golfresorts.

Hold ferie i Thailand, mens du træner dit golf

Når du ikke skal træne dit golf på golfrejsen til Thailand, er der også rig mulighed for at holde en udsøgt ferie, hvad enten der er med en større børnefamilie, som par eller som enkeltrejsende. Det er heller ikke nødvendigt en forbedring af dit golf kræver en hjælp fra en professionel instruktør i Thailand. Selv det at komme lidt væk hjemmefra og få hvilet hovedet kan forny kræfterne på golfbanen.

Er I en børnefamilie, der skal af sted, og er det på tide at lære sønnike golfens kunst? Så er en golfrejse til Thailand den ultimative ferie, hvor der både er plads til plask i vandet og en tur med far på golfbanen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *