Tag på safari med vennerne

Ferien er den tid, hvor man kan koble helt af og/eller bare nyde solen, mens man slapper af. Netop derfor elsker vi sommerferien, og alt hvad den bringer med sig. Det er forskelligt, hvordan folk vælger at nyde ferien, men vores klare anbefaling er, at man hænger ud med sine venner så meget som muligt, da det er sådan minder og oplevelserne bedst skabes. Har du lige fået ferie, håber vi, at du har aftalt en tur med dine venner. En sommerferie uden en tur med vennerne er altså bare ikke optimal, og derfor skal I have aftalt noget. I skal helst have det aftalt i god tid inden ferien, hvis det er en større tur I skal på, men hvis det blot er dagsture, kan I passende gøre det, når ferien allerede hænger over Danmark.

Spar penge op til en ferie

Er du og dine venner unge studerende på SU, er det ikke let at spare de helt store penge op. Er planen, at det store udland skal besøges, bliver det nødvendigt med lidt ekstra penge i banken. Dette opnås gennem hårdt arbejde på jobbet, og måske skal I alle tage nogle ekstra vagter, så pengepungen rækker til den ferie, der er planen at tage på. Prisen er selvfølgelig forskellig, afhængig af hvor I vælger at tage hen, men kvaliteten følger også prisen, hvilket I skal have for øje.

ferie-med-venner

En oplevelse for livet

En tur til udlandet er som sagt ikke altid billig, men det er noget, der skal opleves sammen med vennerne på et tidspunkt i livet. Derfor kan det passende ske, mens I er unge, da det er her tiden er til det. Ferier er noget, der bliver kastet i hovedet af studerende, og det er bare at vælge en ferie, hvor I tager afsted. Det kan også være, at dine venner og dig har et sabbat år, hvor der arbejdes hver dag for fulde tryk. Hvis dette er tilfældet, kan i passende tage fri fra arbejdet i ugerne uden for industriferien, da rejserne på den måde vil være lidt billigere. Vi kender ikke dit konkrete tilfælde, men vi vil igen understrege, at en tur men vennerne er noget, som du skal opleve – koste hvad det vil. Du og alle vennerne vil ikke fortryde det, når først I er kommet afsted, og pengene det kostede vil hurtigt være glemt i alle de nye og spændende oplevelser.

Tag til Afrika

Når man er ung og frejdig, er det ikke den normale charterferie, som skal vælges. Dette er prøvet med familien, og ellers er det noget, som du nok skal få prøvet. Når man er ung og skal afsted med vennerne, er det noget mere udfordrende og spændende, der skal besøges. Vi har derfor fundet et forslag, som kan gøre, at I får en uforglemmelig rejse. Lyder Afrika spændende? Det synes vi, og det vil du også, hvis du vælger at tage med vennerne der ned på safari. Safari er noget helt unikt, som ikke kan findes mange steder, men i Afrika er det muligt. Vælges dette, står I foran en oplevelse, der aldrig vil blive glemt. De største dyr i hele verden, vil I kunne se på tætteste hold, når savannen besøges. Eksempelvis vil der være mulighed for at se de majestætiske elefanter, som man kun har set på fjernsynet og zoologisk have, hvilket langt fra er det samme, som når de opleves i virkeligheden. Skal den fedeste rejse blive en realitet så kig forbi Nyati Safari, hvor de tilbyder safariture i flere forskellige former. De har god erfaring i disse rejse, og ikke nok med at I vil få nogle fede ture på savanne, så vil I også opleve hoteller, som er i særklasse. Hotellerne som I kommer til at bo på er luksus fra top til tå, og når man ikke er tæt på dyrene, er I tæt på en lækker pool samt andet luksus. En safaritur til Afrika vil altså både byde på spænding, når dyrene besøges ved deres naturlige element, men ligeledes vil der blive budt på afslapning ved et luksushotel. Lyder dette som noget for dig og dine venner, er vores råd, at I sparer nogle penge op og tager afsted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *