Storslået ferie i Thailand

Når den danske vinter for alvor gør sit indtog, kan det være svært ikke at drømme sig til varmere klimaer. Et velbesøgt land i vinterhalvåret har i mange år været Thailand. Thailands velbesøgte turismemiljø er ikke velbesøgt uden grund. På alle årets tider kan man i Thailand finde stabile temperaturer over 25 grader og uanset sommer-, efterår-, vinter- eller forårstider er det thailandske folk lige venligt og gæstfrit. At den thailandske regntid er mellem maj og november gør kun Thailand et endnu mere populært rejsemål for rejselystne danskere, der søger at søge i læ for den danske vinters kulde og frost. Det thailandske folk er særligt kendt for deres enorme gæstfrihed. Har du endnu ikke besøgt Thailand vil ordet ’gæstfrihed’ muligvis for en helt anden betydning, en den opfattelse du har ordet ’gæstfrihed’ i dag. Den thailandske gæstfrihed, der er kommer af flere årtusindernes kulturarv, finder man ingen andre steder i verdenen. En ferie i Thailand kan sjældent være andet end en storslået oplevelse.

Udvid horisonten med en ferie i Thailand

En ferie i Thailand vil overraske dig med langt mere end hvide strande, storslået natur og en yderst venlig kultur, som virkelig kan give dig travlt med kameraet (eller din smartphone, hvis du bruger den til at tage billeder med). Med en ferie til ét af Sydøstasiens største lande når du ind til hjertets af den asiatiske kultur, der på mange punkter gør sig forskellig fra en europæiske kultur. Lyder et nyt blik på hverdagen tiltalende, men trænger du også til afslapning og selvforkælelse? En ferie til Thailand er lige præcis det, som du har brug for. På det fleste hoteller udbydes korte lektioner i meditation, yoga og her kan du få rigelige mængder af massage, der til tider har karakter af kiropraktik. En ferie i Thailand kan uden tvivl løsne op for hovedet og leddenes stress.

En vigtig del af den Thailandske kultur er yoga og meditation. Søger du en oplevelse, hvor du for alvor når ind til hjertet af den thailandske kultur og hvor du for alvor for opfyldt et behov for afslapning og selvforkælelse – langt væk fra det kolde danske klima – så er yoga og meditation en ultimativ oplevelse for dig. Meditationen er blandt thaierne alment udbredt i deres kultur, men ønsker du en ægte meditativ oplevelse på ægte thailandsk maner, kan du med fordel opsøge de thailandske templer, hvor yogalærere og meditationens mestre holder til. Måske oplever en ægte, thailandsk munks magi – hvem ved? Du vil uden tvivl opleve en udvidet horisont efter din ferie i Thailand.

Disse steder skal du se på din ferie i Thailand

Hvad enten du er til storbyferie eller charter ved stranden, er der lidt for enhver smag i Thailand. Med sine 517.000 km2 er Thailand 12 gange større end Danmark, så, meget underdrevent udtrykt, kan man sige, at der fint med plads at bolde sig på i det Sydøstasiatiske land. Foruden Bangkok, der som Thailands hovedstad rummer et rigt kulturliv, findes der bøde større byer ved landets mange kyster og længere i landet ved bjergene. Blandt byerne ved kysterne er Bangkok, Ko Pfi Pfi, Koh Tao, Hua Hin og Pattaya blandt de populæreste hos Thailands turister. Lige meget hvor i landet du vælger at rejse hen, kan du være sikker på at du vil komme til at tage en masse, virkelig smukke billeder. Man kan ikke altid være sikker på at være et sted med strøm når man rejser rundt på de mange øer, derfor kan det godt betale sig at sikre sit kamera eller smartphone strøm, så man ikke pludselig står det smukkeste sted og ikke kan tage billeder.

En god måde at gøre dette på, er ved at investere i en power bank. Med en power bank er du sikret en masse ekstra opladninger, både til din smartphone og kamera. Power banks er relativt nye, men indenfor de sidste par på er de smarte små maskiner blevet utroligt populære – og fra at være rimelig store og koste mange penge, kan man i dag få dem til næsten ingen penge – og i meget små størrelser. Du kan se et stort udvalg af power banks hos batterystore.dk her.

Bliv inspireret til andre oplevelser i Thailand hos c&c travel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *