Samvær, sjov og leg med hele familien

Vil du gerne have en jul, hvor der virkelig er tid til at være sammen med dem, du holder allermest af? Måske er det tid til at prøve en lidt alternativ jul med Dayz. Der får du mulighed for at komme helt væk fra det vanlige juleræs, og du skal kun fokusere på at have det rart.

Julen er på mange måder en fantastisk tid, og det giver anledning til mange gode stunder landet over. Det kan dog også være forbundet med en vis mængde stress, at man skal have styr på risalamande, juleand og gaver. Derudover kan det være hårdt for mange at gå rundt i julestressen, hvor der måske sommetider slet ikke bliver tid til at slappe helt af med familien, som ellers var intentionen.

Er du en af dem, som har det netop på den måde, bør du måske overveje en anderledes jul. Det kan du eksempelvis få med Dayz, hvor du lejer et feriehus til dig selv og familien. Her kan du eksempelvis få stillet juletræ op og få pyntet op til jul, og du skal bare selv medbringe eventuelle gaver og mad.  Det giver dig en mulighed for at komme hjem fra ”larmen” og i stedet fokusere på det, du allerhelst vil bruge tid på.

Besøg hjemmesiden her.

Husk et par gode sko, som du kan bevæge dig rundt i, da der er masser af natur, hvor der er mulighed for leg eller gåture, hvis det man har lyst til den slags.

Se udvalg af Vagabond sko her.

Tag sydpå

Er du bare helt vildt glad for varme og sol, eller er det faktisk det danske julevejr, du er mest træt af, så kan du overveje at tage et smut sydpå. Dayz giver lidt den samme oplevelse, fordi du får mulighed for at komme helt væk fra hverdagen, og du oplever nye indtryk. Det er samtidig billigere end at tage sydpå, men det kan selvfølgelig være det hele værd, hvis du absolut trænger til varmere himmelstrøg.

Du kan holde jul, stort set som du plejer, selvom du befinder dig på Tenerife eller Gran Canaria, og der er altid masser af muligheder for at gøre julen relativt dansk, selvom du måske mere har lyst til pizza end juleand i 25 grader. Du kan også vælge at holde julen helt på afstand og bare tage det som en ferie, imens alle de andre stresser rundt derhjemme.

Gør noget anderledes

Hvis julen stresser dig mere end den gavner, er det måske netop nu, du skal gøre noget anderledes. Dayz er en rigtig god mulighed, fordi det sætter tingene i perspektiv, og du får mulighed for at koble af på en helt ny måde. Naturen giver samtidig en ro, du måske kan bruge til at genvinde juleglæden.

Der er mange måder at lave en anderledes jul på, og du kan også vælge at bruge gave-pengene på noget, som giver mening for dig – eksempelvis et velgørende formål, hvor du virkelig føler, du gør en forskel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *