Kombiner hobby og nye oplevelser på en jagtrejse i Polen

Polen ligger ikke langt væk, men har alligevel et meget større udvalg af dyr, som du kan gå på jagt efter. Hvis du leder efter et sted at tage på jagtferie enten alene eller sammen med venner, er det en rigtig god ide for dig at tage dertil. Der kan du virkelig få nogle store naturoplevelser og komme tæt på de store bukke, så du kan få skudt en.

Det tager ikke lang tid at tage til Polen. Derfor kan du som regel køre derned selv. Det er rart for dig, at du har din egen bil at bruge på ferien. Det gør det også lettere for dig at komme rundt. Hvis du har brug for noget, kan du nemt køre ind til byen for at hente det. Med bilen bliver du dermed mindre afhængig af andre.

De fleste bukkejagtrejser i Polen foregår ude på landet. Du kommer til at bo i en jagtklubs klubhus eller på et hotel, der ligger i nærheden. Du kommer derfor ikke nødvendigvis til at bo inde i byen. Derfor er det rart for dig at have din egen bil med.

Mulighed for bukkejagt flere gange om året

De fleste jagtklubber i Polen vil gerne have, at der bliver udført bukkejagt på deres områder i maj måned og igen i juli og august. Du har derfor flere muligheder for at komme på bukkejagt i landet. Bukkejagt behøver ikke at tage lang tid. Typisk er du afsted i tre dage. Det er rigeligt tid til at opleve naturen og få skudt et eller flere dyr. Hvis du gerne vil forlænge din rejse, er der dog også rig mulighed for at gøre det. Så kan du bruge en uge eller mere i området og virkelig lære det godt at kende. Se mere om bukkejagt i Polen.

Du kan bruge bukkerejsen som en hyggelig miniferie i foråret eller om sommeren. Du kan også kombinere den med for eksempel en rejse sammen med familien efterfølgende. Det er meget nemt og fleksibelt for dig at lægge dine egne planer efterfølgende, når du selv har din bil med.

Bukkejagt er en god ferie for vennerne

Hvis I er en gruppe venner, der godt kan lide at gå på jagt sammen, er det oplagt for jer, at I tager på bukkejagt sammen. Det er med til at gøre, at I kan få prøvet jer selv af i nye omgivelser. Samtidig giver det jer også mulighed for at lære hinanden at kende på en anden måde, når I er af sted sammen.

Hvis I ikke taler polsk, er I måske bange for, at I ikke vil få så meget ud af turen, når I ikke kan forstå, hvad de siger i Polen. Det behøver I dog ikke at være bange for. På de fleste professionelle jagtrejser har I nemlig en tolk med. På den måde er I sikre på, at I ikke misforstår noget. Derudover vil I som regel også har en jagtfører med for hver person i gruppen. Det er også med til at gøre, at jagten går meget lettere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *