Spændende ferie i campinghytter på Fyn. Danske campingpladser vokser i popularitet

Danskerne har i det seneste årti i stor grad taget campingferien til sig, hvilket har medført en stor vækst i udvalget og kvaliteten af de danske campingpladser.

Det store udvalg har også ført til, at der er kommet en masse forskellige måder, hvorpå man kan tage på campingferie. Så om du er til ferie i campingvogn i Jylland, teltferie på Sjælland eller hellere vil sove i campinghytter på Fyn, har du alle muligheder for det.

Oplev den danske sommer

Selvom der ikke er nogen garanti for 35 grader og høj sol om sommeren herhjemme i Danmark, så kan en sommerferie på dansk grund byde på noget helt specielt. Der er masser af sjove aktiviteter på alle de danske campingpladser, og der er selvfølgelig også mulighed for at undersøge lokalområdet omkring campingpladsen for kultur, natur og sjove oplevelser.

På Fyn ligger en af Danmarks mest populære campingpladser, Hasmark Strand Camping. Fyn er blevet en populær destination for campister, da øen har masser af lækre sandstrande og skøn natur, som indbyder til mange hyggelige stunder for hele familien.

Vil du gerne have mere inspiration til din næste ferie, så kan du klikke ind på Mereomrejser.dk. Her kan du finde spændende rejseguides og gode råd til din næste ferie både til ind- og udland.

Camping hytter
Camping hytter

Vælg campinghytter på Fyn og undgå besvær

Det, der afholder mange fra at tage på campingferie, er det arbejde, som følger med det at tage på campingferie. Hvis du tilhører den gruppe, der ikke gider at skulle pakke en hel campingvogn sammen efter feriens afslutning, så kan du overveje at afholde ferie i campinghytter på Fyn.

Mange danske campingpladser har campinghytter til leje i varierende størrelse, men især Hasmark Strand har nogle dejlige og hyggelige campinghytter. Så leder du efter en hyggelig sommerferie med en masse samvær med familien, kan du med fordel vælge en af Hasmark Strands campinghytter på Fyn.

Danmarks bedste campingplads i 2013 og 2014

Markedet for de danske campingpladser er fyldt med skønne campingpladser, der alle har sjove aktiviteter og rig mulighed for hygge med sine nærmeste. Netop derfor er det ekstra imponerende, at Hasmark Strand Camping blev kåret til Danmarks bedste campingplads i både 2013 og 2014. Med mere end 400 danske campingpladser som deres konkurrenter formåede Hasmark Strand med dens gennemførte vikingetema at få flest stemmer to år i træk, hvilket må siges at være ret imponerende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *