Europas 5 fedeste sturieturdestinationer

Noget af det bedste ved skolegang og uddannelse må være når man skal på hyttetur og/eller studietur. Disse ture er noget af det, som står klarest i erindringen, efter endt skolegang. Både i forhold til læring, venskaber og oplevelser. Studietur bringer ofte klassekammerater tættere sammen, da man ser hinanden i nye kontekster og tilbringer meget tid sammen mere intens. Man kommer uundgåeligt tættet på hinanden, når man spiser alle måltider sammen, ser hinanden med morgenhår og tilbringer flere sammenhængende dage i træk sammen. Ligeledes bidrager studieture til læring, da man under en studietur bliver klogere på både kultur, kunst, historie, geografi og sprog. Studieture kan for eksempel være et godt supplement til historieundervisningen, til billedkunst og til fremmedsprog såsom tysk, engelsk, spansk, italiensk og fransk.

Studietur til Tyskland eller England

Tyskland er en god by til en studietur. Tyskland ligger i rimelig afstand fra Danmark og byder på masser af historie – særligt fra 2. Verdenskrig. Derfor kunne Berlin, som er Tysklands hovedstad, være en spændende destination. Byen rummer mange spændende og historiske minder fra krigstiden. Ikke langt fra Berlins midte findes også det OL stadion, som Adolf Hitler fik bygget. Man kan nemt tage offentligt transport id til det berømte OL stadion. En anden mulig rejsedestination kunne være England. Her ville det være oplagt at tage til Englands hovedstad, som er London. Det kan være smart at tage til London, hvis man er interesseret i kunst. Dette skyldes at langt de fleste museer i London har gratis entre. Således kan det blive en billig fornøjelse, hvis man kommer en helt skoleklasse eller måske flere. London er også en ny, som er kendt for sine mane imponerende og storslåede musicals. Der er både musicals med musik fra Løvernes Konge og det populære band Queens.

 

Studietur sydpå

Hvis man vil lidt længere syd på, på sin studietur, så er henholdsvis Italiens hovedstad Rom, Spaniens hovedstad Madrid og Grækenlands hovedstad Athen gode muligheder. I Rom er der masser af gamle bygninger og ruiner fra romertiden, som i den grad er et oplagt supplement til undervisningen i faget historie. Den mest kendte bygning i Rom må næsten være Colosseum. Denne enorme bygning blev bygget med den hensigt, at skabe et værested for underholdning og samvær for borgerne i Rom. Mest kendt er Colosseum nok for sine gladiatorkampe. Madrid er en by, hvor foldbold fylder meget. Så her er det bestemt oplagt at tage til, hvis man gerne vil se en fodboldkamp og opleve den stemning, som der er på store stations med mange ægte fodboldfans. Athen har ligesom Rom mange bygninger fra antikken. I Athen kan man også finde lækkert mad, og blive inspireret til nye ingredienser som for eksempel oliven og feta.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *