Derfor skal du besøge Sri Lanka

Hvis du gerne vil opleve et land i Asien med lækre strande og en smuk natur, er Sri Lanka et godt bud. Landet bliver ikke mindre interessant af, at det ikke er nær så turistet som mange andre lande i Asien. Det kan give dig mulighed for at have nogle seværdigheder mere for dig selv. Det er næsten en grund i sig selv til at besøge landet. Se mere om billige og spændende Sri Lanka rejser hos rejsebureauet Yaneeda. De har stor erfaring med at arrangere rejser til landet.

Landet byder derudover også på en rig kultur, der går mange tusind år tilbage i tiden. Sri Lanka er det perfekte sted at kombinere en badeferie med en kultur- og naturferie. På grund af landets størrelse er der gode muligheder for at opleve alt, hvad det har at byde på inden for en ganske kort periode.

Gode muligheder for at opleve Sri Lanka på forskellige måder

Du kan opleve Sri Lanka på mange forskellige måder og for mange forskellige budgetter. Det kan både være et backpackerbudget, hvor du lever skrabet, men hvor der er tid til de store oplevelser. Det kan også være et større budget, hvor du ikke har så meget tid og derfor prioriterer at bruge flere penge på at få tingene til at gå op i en højere enhed.

Hos Yaneeda kan de hjælpe dig med at arrangere begge typer af rejser. Det giver dig mulighed for at besøge Sri Lanka på lige præcis den måde, som du gerne vil.

Mange steder på Unesco’s verdensarvsliste

I forhold til sin størrelse har Sri Lanka mange forskellige steder, der er blevet placeret på Unesco’s verdensarvsliste. Det er for eksempel byerne Pollonaruwa, Kandy og Galle. Polonnaruwa har en gammel bydel, hvor du finder templer og gamle paladser. Det var nemlig engang hovedbyen i et kongerige af samme navn.

Kandy er en hyggelig by, der ligger på kanten af en stor sø. Her er det muligt at gå ture. Der er også gode muligheder for at komme på tur i de omkringliggende bjerge. Her finder du blandt andet teplantager og en regnskov med mange forskellige dyrearter.

Galle er en smuk by med rødder tilbage til kolonitiden. Flere forskellige koloniherrer har været forbi Sri Lanka i løbet af årene. Det er både portugiserne, englænderne og hollænderne. Det er derfor også muligt at se de forskellige kulturer i de forskellige måder at bygge på.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *