camping

Campingferie: Det skal du huske

En campingferie begynder allerede hjemme i indkørslen – den begynder i det sekund, I sætter jer ind i bilen og påbegynder køreturen mod jeres feriedestination. En campingferie er en rigtig god måde at tage på ferie på, hvis man er en familie, der rejser sammen. Man får tilbragt tid sammen, og man bruger ikke tiden på hvert sit hotelværelse. Nej – på en campingferie gælder det om at være sammen og opleve. Hvis du er en af dem, der godt kan lide at rejse sydover med campingvognen spændt på bilen, er der flere ting, du skal huske, inden du påbegynder rejsen. Inden campingferien er der, heldigvis, mange ting, du kan forberede, så du slipper for ubehagelige overraskelser undervejs. Herunder får du nogle tips til, hvad du skal huske at få styr på, inden du sætter dig i bilen og sætter kursen sydpå.

Forsikringerne skal være i orden

Det er vigtigt, at du har styr på dine forsikringer, inden I drager mod varmere himmelstrøg. Når uheldet er ude, er det nemlig for sent at tegne forsikringer. Med en forsikring til din campingvogn sikrer I jer mod ubehagelige oplevelser, der kan ødelægge ferien – med en forsikring er I nemlig dækket, hvis der skulle ske noget. Tegn de rigtige forsikringer inden ferien, så kan hele familien sove trygt om natten.

Book campingpladsen hjemmefra

Inden I tager afsted på campingferien, skal I selvfølgelig finde ud af, hvor turen skal gå hen. Hvis I rejser i højsæsonen, er det en rigtig god ide at booke campingpladsen hjemmefra, da der selvsagt er mange andre, der også tager på campingferie i højsæsonen. Hvis I finder campingpladsen hjemmefra, kan I ligeledes undersøge flere ting om campingpladsen – på den måde er I sikre på, at campingpladsen passer til jeres behov og forventninger til en campingplads, hvor jeres campingferie skal foregå.

Hvis I hellere vil lade jer overraske, skal I være forberedte på, at I kan få svært ved at finde en campingplads, hvor der er plads til jer – i hvert fald hvis I rejser sydpå til de populære campingområder.

Pak let

Til en campingferie sydpå, er der meget, der skal pakkes i vognen. Det er dog vigtigt, at du pakker vognen med omhu, da den ellers kan komme til at veje for meget. Det er nemt at komme til at pakke for meget i en campingvogn – netop fordi, der er meget plads i vognen til at pakke. Derfor er det også vigtigt, at du tænker over, hvor meget du pakker. Sørg for at pakke borde, stole og køkkengrej i letvægtsmateriale, da det ellers kan veje meget – og begrænse pladsen til alt det andet, I også gerne vil have med på rejsen.

Få styr på dokumenter og mærkater

Der er forskellige regler i Europa for, hvilke mærkater der skal være på bilen og campingvognen. Tjek derfor reglerne for de lande, I skal køre igennem, inden I påbegynder turen. Således slipper I for ubehagelige overraskelser ved landegrænserne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *