Beskyt din bolig under ferien!

Selvom vi går en hyggelig juletid i møde, så er vinteren i Danmark også kendt at være lang, kold og mørk.

Mange, som har muligheden for det vælger derfor at tage på ferie til de varmere himmelstrøg i denne periode. Andre venter med at tage af sted til det bliver sommer, da sommeren sydpå ofte er varmere end sommeren i Danmark. Uanset hvornår det er ferietid, bliver der normalt først tænkt på ting som sandaler, shorts, sommerkjoler og solcreme. Det er langt fra alle, som tænker på, hvem der holder øje med huset derhjemme, før flyet først er lettet.

Kom hjem til et urørt hus

Indbrudstyve, som har meget og lang erfaring med at foretage indbrud privat, er gode til at se om folk er hjemme eller ikke er hjemme. Det er sjældent at der er meget aktivitet rundt om jeres hus, mens i ikke er hjemme, medminde i har nabohjælp eller får en ven eller et familiemedlem til at kigge en gang imellem. Er dette ikke tilfældet er markedet for private tyverialarmer det marked i behøver at undersøge inden afrejse.

Private tyverialarmer kan sikre jeres hus mod mange forskellige uheld mens i er væk. Dette kan være ved hjælp af røgsensorer, som advarer, hvis der pludselig skulle opstå brand i huset eller vandsensorer, som opfanger og giver alarm, hvis en vandskade skulle ske at opstå.

Der bliver også givet alarm og eventuelt optaget en video, hvis der skulle ske at komme uønsket besøg. Takket være teknologien anno 2013, kan indbrudstyve ofte via disse video identificeres inden for kort tid. Få hjælp til at finde den rigtige privatalarm her.

 

Tjek for en sikkerhedsskyld – selv når du er på ferie

Har du funktionen videoovervågning til dit sikkerhedssystem kan du, som en ekstra sikring ofte tjekke op på jeres hus, selvom i er flere tusinde kilometer væk hjemmefra. Videokameraet kan nemlig hos nogle udbydere, på den ene eller den anden måde, kobles til et online kontrolpanel, som du kan logge på hvor som helst og tjekke op på hvad der sker – uanset hvor du er.

Efter dette er der intet, som kan stå i vejen for dig og din familie i at nyde ferien fuldt ud, uden nogen som helst form for bekymring. God ferie!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *