6 gode grunde til at rejse med C&C Travel

 

1.242 rejseforslag på hjemmesiden

 C&C Travel tilpasser løbende deres program, så det passer til deres gæster og de har rejsemål for enhver smag.  Uanset om man er til eksotiske strande i Thailand eller om man er til byferie i Italien, om man er til all inclusive hvor maden serveres fra morgen til aften eller om man er til de bedste lokale restauranter, så tilbyder C&C Travel hele 1.242 rejse forslag til 26 forskellige lande. Så uanset hvilke rejse tanker du går med, så hjælper C&C Travel dig med at finde rejsen for DIG.

Daglig afrejse

C&C Travel tilbyder daglig afrejser til alle deres destinationer, hvilket er med til at sikre en større fleksibilitet i forhold til planlægningen af dine rejser. Oftest kan man være låst af visse datoer, men hos C&C Travel opnår du en større fleksibilitet.

Praktisk

Deresrejsetyper inkluderer badeferier, familieferier, naturoplevelser, grupperejser, aktiv ferie, langtidsophold, kør selv ferie og endda krydstogter. C&C Travel arrangerer fly, hoteller og transport. Så ønsk du blot din rejse og de hjælper dig i mål med alt det praktiske.

Tryghed på rejsen

C&C Travel er registreret i Danmarks rejsebureau forening samt medlem af rejsegarantifonden og pakkerejseloven. hvis der skulle opstå udfordringer er alle deres rejser dækket. Så derfor kan du være tryg når du bestiller din rejse hos dem.

26 års erfaring i rådgivning

C&C Travel har i dag mere en 26 års erfaring indenfor rejsebranchen, hvilket har givet dem de helt rigtige samarbejdspartner verden over. De ved hvilke restauranter der er værd at spise på, hvilke steder og oplevelser der er værd at opleve. Med den erfaring i bagagen, vil du altid være sikker på at din rejse er, som du forventer den skal være, da den er udarbejdet af kompetente medarbejdere.

De bedste samarbejdspartner

Alle deres samarbejdspartnere har de kendt i mange år og kender om nogen kravene, til moderne turistvirksomheder. Dette er jeres sikkerhed og at tingene fungere på jeres rejse. C&C Travel er en god og stabil samarbejdspartner, hvilket er med til at sikre at netop DIN oplevelse er af højeste standard.

Katalog

Den sidste grund til at man skal vælge C&C Travel er, at deres måde at skabe et visuelt billede af det land man har i sinde at rejse til. I stedet for en sædvanlig brochure, har de valgt at lave billedbøger, som er med til at inspirere deres kunder. Lyder det interessent, så gå ind på deres hjemmeside og bestil en “billedbog”.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *