3 rejsedestinationer, du kan tage til i efteråret.

Efter en kedelig sommer, kunne vi endelig få glæden af den sjældne sensommer, der gav temperaturer over 20 grader i det meste af september måned. Nu er efteråret dog for alvor kommet til, og det er på tide, vi begynder at planlægge den næste ferie, hvor vi igen kan slappe helt af.

Vi giver dig her 3 forslag til rejsedestinationer, i tre forskellige prisklasser.

1) Den dyre

Smukke og naturrige oplevelser i Burma, de smukkeste strande i Thailand eller den rige kultur i Kina. En ferie til det eksotiske østen er blandt manges ultimative feriemål. Danskerne har altid haft en stor forkærlighed for Thailand, som også er et hyppigt rejsemål for mange. Men Asien er meget mere end det. Overvej et besøg i en af verdens mest trendy storbyer som Singapore eller Hong Kong, eller på en spirituel rejse for sjælen i det smukke Indien. Der findes utallige måder at rejse til Asien på, uanset hvad du er til. Klik her for mere inspiration, og undersøg muligheden for at komme på krydstogttur gennem Asien, eller bo luksuriøst på et trendy boutique-hotel i Bangkok.

 

2) Den mellemdyre

Vi er heldigvis en del af Europa, som sammenlagt spænder meget vidt, hvad end du er til sommer og sol, storby eller strand. Besøg f.eks. Barcelona, som er en af de ultimative storbydestinationer i Europa, uanset om du er til strand, storby, arkitektur, fester eller lækker mad. El Celler de Can Roca er netop blevet kåret til verdens bedste restaurant, og ligger kort tids kørsel fra Barcelona. Barcelona er Cataloniens hovedstad og har en rig historie og kultur. Byen er spækket med lækker arkitektur fra Antoni Gaudí – se blandt anden den smukke kirke La Sagrada Familia, der startede med konstruktionen i 1882 og endnu ikke er færdigbygget. Park Güell er en anden Gaudí-skabning, som er gratis at besøge, men som stadig har en smuk udsigt over hele Barcelona. Byen ligger derudover tæt på stranden, og med det behagelige klima året rundt, er det ikke atypisk, at du ser badende turister på stranden et godt stykke inde i november. Er du til mad og drikke er Barcelona også en by for dig – den rige kultur gør, at der er masse af lokale steder, der serverer klassisk spansk mad til billige penge. Skyl det ned med en caña (fadøl), der oftest fås for under €2, eller smag den klassiske drik Vermouth, der er en slags sødlig vin. Barcelona er blot en af de muligheder, du har, som ikke ruinerer dig komplet.

 

3) Den billigere

”Det er et yndigt land, det står med brede bøge”. Ja, Danmark er et skønt kongerige, og der er masser af muligheder for at udforske den smukke natur her i landet. Tag på ferie i Danmark, og udforsk den smukke, lokale natur. Især er vi rige på vores kultur i Danmark. Besøg for eksempel Kronborg Slot, der dannede ramme for Shakespeares fortælling om Hamlet, som kun ligger en times kørsel fra hovedstaden København (som i sig selv er et besøg værd). I den anden ende af landet finder du det smukke Vadehavet, som er blevet optaget på UNESCOS liste over verdensarv.

 

Uanset dit budget, er der rig mulighed for at få gode oplevelser! God ferie!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *